erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Friday, January 21, 2011

rambot ASET penting yerkkk!!!

penting bhaiii!!! nijam zaman moden semue2 nak up..dari hujung rambot sampai hujung kuku kaki..sume nak nampakk elegan..fantastikk..awsome..bla..bla..bla..so manusie2 yang ader kat muka bumi nie memang berlumber2 nak jadikk yg de vavavom la kan..dari mulot herott ke kanan g suntikk bagi vough bagaii angelina jolok..pastu kalau mate kocikk cm biji buah kundang ..dgn rajin nyer kowang g buat plastik sugery la..mmg betoii xsayang duet kowang nie ek..ader lakk yg rambut lawa g kaler2 dgn waterkaler..what the..jibengg??? huh! hahhaha...

kowang taw x..efekk nie semue??mmg gilo babai la kan...so haqu cam terase nak kongsi keNIKMATAN bile haqu nie yg bijakk pandaii cam keladi nie wat sesuatu kat hujung rambut haqu sampaii hujung kaki haqu nie..btw...haqu lu mmg bukan budarkk baik pun...mybe sbb cultureShock kot..hahahah..bile darhh bergaul dgn ramai kawan2..mula la haqu teruje belajau bende bukan2 dari dowang yg pandai tuh..kaler..rambut..
wane kuku..mmg darhh cam jibeng haqu tyme uh..tp haqu still cool lagi..x pikir kot halal haremm wane rambutt kuku an..memag haremmm la tyme uh...haqu kaler rambutt gune waterkaler darhh bpe kali ntah..wane kuku darhhh beriban-riban..xdgn tu haqu g straight-curl-striaght-curl rambot haqu yang burukk lagi huduss..memang beriyal la jugakk duett haqu lesapp..konon nak chantekk..chantekk honggekk!! ...efekk dari tu memang KEJAM bg diri haqu dgn memember haqu bhaii...yerkk!! ALLAH tu mmg adil kan..DIA bg petunjuk kat haqu bg haqu nie sedau diry sikit..keje nak kaler rambut la pe la...hah! hambekkkk ko!!rambutt haqu darhh setat gugur..darhh cam orang kene barah otak bhaii!!! gerunnn haqu tengokk...ko bayangkang rambutt haqu yang tebal cam pontianak..alih2 darh nipiss cam bulu kucengg!!..eiiii..so dari tu haqu STOP buat keje tekutuk cam tuh...so skang dunie haqu kembali STABIL dan ceria....hahahhahahahha.. rambut haqu un darhhh okiee darhhh skang...berSYUKURR garkk pade DIA sbb bg haqu sedau sebelom haqu kojol :) ..

so pade2 yang darh berjinak2 nak kalerambut atauPUN otw kalerambut baekk kowang STOP!! hargaii rambut xkire kowang laki ke pompan..rambut korang sebenar nyerr CHANTEK sayangggg xperlukan bende2 alien tok menchantekkan rambut korang yang chantek tu okie!!! so beringat sebelum kene yerkk!! winkwink^^


http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

2 comments:

  1. Tapi saya suka menggayakan ambut fomfuan.. tapi jgn buat selalu 6 bulan sekali ok...
    Ok anda telah di TAG oleh http://tuandin-tati.blogspot.com/2011/01/korang-jawab.html

    ReplyDelete
  2. ohh yeke??? :) okie thax sbb tag yerkk :)

    ReplyDelete

sebuah rengekan komen yang ikhlas membawa seribu erti .

Search This Blog