erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Friday, December 9, 2011

kawan ke lawan cenggini .

sweet kan kan kan .


Cakap nak ke atas

Owh! Sangat tertekan bila gua berhadapan dengan manusia cakap nak yang A+++ ..seumpama perdana menteri  Bangladesh  yang beria-ia mengeluarkan fakta -fakta dari kitab  yang turun dari langit,semua nak betul. Kejadah apa namanya tu .Gua tak tahulah kenapa spesis manusia macam ni boleh hidup dekat muka bumi yang bertuah ni.pelik,terasa berada di zaman jahiliyah pulak kan bila berdepan dengan dia orang . cakap ni salah tu salah,yang betul dia je .Gua memang nak kahak kan je,mungkin mereka ni psiko,terlalu ingin mencari publisiti murahan? Oh! Terasa gelap dunia kejap bila ada member cenggini rupa .terasa kerdil lagi. Kata putus lu tinggalkan jela kawan jahanam cenggini . kejam. Tapi untuk kesenangan lu jugak .lu nak pagi lu cerah ke gelap? Keh keh keh

Laser

“Bla bla bla tak hot,blab bla bla macam beauty and the beast,bla bla bla cilaka blab la bla” ..cilaka! boleh sentap hati gua bila ada member jahanam cenggini .tak hirau langsung hati member  lain yang dah terguris bak kaca terhempas ke bumi para ambiya bila mendengar bisikan azazil sebegitu rupa.mungkin dia ingat bapak dia sorang yang bayar insuran mulut tiap-tiap bulan.

ya mungkin! Mungkin mak dia kurang bagi makan penampau sedas dua ke atas anak yang perangai macam setan neraka tingkat ketujuh. mungkin.oh! jangan salah ibu membunting .lu still nak bercomolot dengan kawan jahanam lu lagi?,pastikan hati lu punya helmet keselamatan setebal besi neraka .insyaallah selamat lu dunia akhirat .keh keh keh .

 Bajet leader .

“owh! Ok makan sini lah,tak pe lah murah sikit ..erm tapi i nak makan stik tenggiling BaBiQ boleh tukar  tempat lain tak? Eh tak pe lah makan dekat  tempat tadi lah, stik tenggiling BaBiQ kat sini mahal tau kat sana lagi murah siap boleh dapat diskaun lagi you! “ .. what the jambu? Like hell rasanya ,ek ek! kejap nak yang tu kejap nak yang ni . ingat mak bapak dia ada share dengan tempat tu .
oh! tu andaian gua je .mungkin betul mak bapak dia ade share tu pasal suka-suka hati mak bapak lembu  nak ikut cakap dia,lu rasa macam kuli tak . HA HA HA .bukan macam tapi memang .perasan dia yang tentukan semua benda . sangat annoying ok . pastikan lu bagi tendangan maut  tahap maha dewa siva sebelum berkawan dengan jahanam cenggitu ,baru cool . cool bukan .

Suka mencelah

Gua rasa still ada lagi member yang jenis suka mencelah…macam cilaka kan. ..Macam tak de adap ketimuran langsung  bila mangkuk-mangkuk ni nak  mencelah,ntah dekat sekolah pondok mane mangkuk-mangkuk ni belajar,agaknya tak pass subjek “mencelah” la tu kot,tu pasal main langgar je..sekurang-kurangnya bagi la intro nak mencelah sikit bagi  salam ke,tumpang lalu  ke isyarat badan ke tak pun buat-buat mati depan member ke. Tak de lah nampak nak mencelah sangat .lu tau tak bila mangkuk-mangkuk ni dah mula mencelah boleh hilang selera nak bercakap kan .so,untuk mengelakkan benda  ni berlaku di luar kawalan,gua rasa baik lu  siap-siap stepler bagai  mulut member lu yang suka mencelah .baru nyaman bila nak berinteraksi dengan orang lain kan kan kan.

Suka mengiakan kata orang

Apa yang lu cakap dia iya kan,kalau lu kasi tau yang sperm boleh hidup selama 30 hari dalam boxer yang koyak,dia still akan kata “ya” .tu lurus ke bangang ek? HA HA HA .sumpah gua memang nak gelak .gua tak tau lah kenapa dia jadi macam tu mungkindipengaruhi  faktor persekitaran kot, atau mungkin dia punya penyakit “sintakhimer” iaitu sindrom takut hilang member .keh keh keh..Gua tak tau lah ,mybe dia fikir bila dia nak keluarkan ideologi-ideologi  yang superb  tapi dia takut member-member lain tak boleh terima..dermm,mungkin la gua rasa .

so kata putus,dia iya kan jela semua cakap member  tak kira betul ke salah ke.gua sangat kesian ok .serius. sebab orang yang macam ni selalu di perkotak katik dan katikkan oleh member-member yang lain .so,kalau lu lu ada kawan macam ni gua sugest lu bagilah dia minum air tapak kaki lu sendiri dalam sebotol dua,mana tahu kot-kot perangai sawan lembu dia hilang,siapa tahu .untung-untung lu dapat anugerah member cemerlang bagi peringkat kebangsaan ye dak.

Tapi gua rasa banyak lagi kot perangai-perangai bangsat yang ada dalam diri member lu yang menyebabkan lu rasa stress tahap lembu jantan bila berdepan dengan dia orang  .yela,nak sepak terajang anak orang,kalau mati pun bukan boleh ganti dengan nyawa lu pun,kalau boleh ganti ,dengan senang hati lu bagi sepak terajang padu dekat member cenggitu ye dak? So,untuk ngelak berdepan dengan member cenggini,lu WAJIB angkat kaki bila terserempak dengan member cenggitu,kurang-kurang hati lu tak sakit,jiwa lu pun tak merana .akhir kata dari gua lalui lah hari-hari lu dengan hati yang tenang dan jiwa yang matang . keh keh keh

Friday, June 3, 2011

madu??? poligami??? OMG!!

P/s :nak lagi best mainkan video sambil bace entri..perghh!!!!


madu oh madu!!

erk!! bergeger dunie kalau ce story pasal poligami nie..boleh huru hare dunie kalau semue nak berpoligami nie..choii!!!poligami nie sinonim dgn story kawin lebih dari satu ye dak..selalunyer laki la kan selalu berpoligami nie..pasang lagi 2 3 alah-alah abang salih yakob gitu..keh keh keh.al maklum la...biler nk berpoligami nie madang ikut sunnah nabi..dan dan ikut sunnah nabi tp kalau puase..zakat...solat..haremmm..hahahah nak-nak orang main politik lagi lah..memang rambang mate dorang pilih biini 2 3..hahahah

bagi haqu poligami tuh betul KALAU seorang lelaki nk beristeri lebih dari satu dengan syarat...niat laki tuh kene tegak ye dak ..berkawin lain sbb nk membantu meringankan beban perempuan tersebut ataupun kalau bini dier  tak mampu nk bagi anak boleh la kan..nie anak da berderat macam kereteapi nak jugakk tambah bini..lagi satu kalau nk pasang lain sebab nafsu memang celah la kan name nyer..mintak tapak ye dak? berbekalkan fikiran yang waras tak semue perempuan boleh bermadu walaupun ALLAH darh menjanjikan PAYUNG emas untuk isteri-isetri yang sanggop bermadu...mane la perempuan boleh terima kalau laki tuh nak kawin dengan perempuan lain..nak-nak perempuan tuh lebih bergetah dari dier..solid pun solid..vough pun vough...perghh!! bolehh glerr meroyan  kalau macam tuh..bagi laki yela madu tu asyikk ye mas..awww!! tp cube ko suruh laki ko kawin dengan perempuan yg umor lebih tue dari dier..muke pun alah-alah makcik yg darh ader ank 1 team bola..ntah nak ke tidak ye dak??

kak limah meroyan lagiii???

poligami nie yang buat perempuan boleh sasau tak pun meroyan..maner tak dorang nie terpikir-pikir la kenape laki dorang sanggop nak berkawin lain..aderkah dorang tak cukup baik?? cantik?? sempurna?? vough?? kat mate lelaki yang bergelar suami..sampai sanggop main madu-madu..pade hal darh 10tahun kawin last-last ader madu..perghh!!sadiss gilerrkan..haqu memag bersimpati habiss kat wanita yg telah dimadui nie..isk.

tp satu la haqu tak suke kalau seseorang lelaki tuh nak berpoligami dengan cara menipu...baik menipu sunat ke wajib ke harus ker..memang haqu nk hentak kepale lutut dier kat batu nesan..mane tak...darhh ader anak tiga dengan bini no2 baru terhegeh-hegeh nak bagitahu istri pertame yang dier telah dimadui...ganas meroyan orang tue tuh..hahahha..yela..kalau sang lelaki nie beritahu awal-awal kat bini dorang yang dorang nak kawin lagi satu..tak ke kene hamukk satu kampung..mahu tak kene gelak?? da lah kene gelak pastu tak dapat tambah bini lagi keh keh keh jalan paling senang nikah kat siam senyap2..tipu lagi!..konon kate outstation minyak la pela..tp rupe-rupe nyer pergi bernikah...lagi naya kalau madu tuh indon..kah kah..memang jadik jenazah teruss bini pertame dier..

lagi satu kalau nk berpoligami tuh mestilah berkemampuan,adil,..nie tak,ank nak duit beli spender bundle tepi jalan pun ..mampus satu sen pun tak nk bagi..pastu ader hati nak kawin lain..memang mintak kaki la kan jawab nyer..adil?..rate-rate lelaki yang kawin lebih dari satu nie susah untuk adil..mustahil..mesti ader terlebih belah sini,terkurang belah sane...memang susah la jumpe lelaki yang adil dalam berpoligami nie..sebab dorang memang susah nak bahagikan mase dorang dgn bini-bini yang sedia ader ye dak?? yela..pagi sampai ptg kerje..pastu malam balik rumah isteri pertame..esok malam balik rumah isteri kedue..luse malam balik rumah isteri ketige..tulat malam balik rumah istri ke empat bergilir-gilir sampai mampus..adoii...anak-anak terabai tak dapat kasih sayang yg secukup nyer..muler la dorang bersosial itu ini..nak adil macam maner ye dak??

so pade lelaki-lelaki bergelar suami,ayh kepade isteri dan ank-anak kamu-kamu berfikir la secare rasional untuk berpoligami..sebab ape yang kamu-kamu dengar tentang poligami aderlah tidak sama setelah kamu-kamu melalui nyer..jadik bina sebuah keluarga behagia tanpa ader orang ke tiga..keh keh keh..alang-alang tuh meh!! la layan video nie jap...hek hek hek


Friday, May 20, 2011

ProNO


pedajal betol la entri macam nie....sedih guling-guling maid haqu bace der..tak tegambar perasaan maid haqu time bace entri sentap-sentap jiwe nie..umpama membace cerita ProNO yang penuh caci maki.."sedak" bak kate HIRO si akaltunjang..korang sila lah sedih bace entri tu yeek..keh keh keh ..haqu rase pemikiran blogger tuh umpama pemikiran ProNO jugak..keh keh

kan tak manis sesame hawa menjatuhkan hawa yang lain..pe jadah korang dapat? entri macam tu memang la kencang..tak salah menegur tp care tu berasas la sikit..hee..haqu pun benggang gark kat perempuan pakai tudung tp nampak tu ini..tp bile tengok diri balik...woo..baru haqu tahu yang haqu pun lagi terukk dari dorang..tu pe gune tunding jari pd org lain?? tak adil bebenau gamakk nyee..baiki diri sudah..ye dakk?yang hang dok tunding sana tunding sini tp diri tang gitu jugakk..nampak benauu nipu nyeee..

lepas tu pe jadah letak picture yang mengaibkan org..ayoyyoyo..siap tambah titik HITAM kat dada hawa tu..memang kucing haqu tengok pun bergelore nafsu dier..cilaka..teruk betul pemikiran blogger ProNO tersebut..agk-agk la wei nak memalukan org pun ..tak ke maid haqu sedih guling-guling bace entri macam tu..golongan hawa menjatuhkan golongan hawa yang lain..dermm

blog nie cikenot je..mane-mane pusing..tang tu jugak...kalau sakit hati tahap kucing beranak kat maknusie lain tak perlu lah nak story-mory macam tu..sedihh maid haqu bace..keh keh keh

siap nak jumpe kat nerake..geli babi maid haqu bace..betol ganas blogger nie..hee..haqu pun tak sanggop nak tulis jumpe kat nerake..kite nie hambe ALLAH yg diberi pilihan syurga tau nerake..eh kalau haqu la kan haqu nak jumpe kat syurga..pe jadah kat nerake..makin telokop la woii...tp kalau nak kire dose haqu memang susah la nak masok syurga TAPI kite iktiar la selagi hidup kan??

so dah-dah la buat entri ProNo macam tu..memang kencang..seriyes kencang sampai makan dalam bak kate maid haqu 'macamintakakibibikajadongg'..keh keh keh

notakaki

proto+kuno=ProNO

proto : golongan manusia yang hidup 2500 sebelum masihi yang dikenali sebagai melayu proto a.k.a orang asli
kuno : dikenali sebagai purba

kesimpulan nye difinisi ProNo adalah orang asli yang hidup 2500 sebelum masihi yang menggunakan bahasa purba..keh keh

Monday, April 11, 2011

Impian Yang Mungkin Tak Akan Tercapai

heyy!! tetibe tampe awan mendung gilat guruh..haqu menerjah buat entri..kalau nak ikut tahap kemalasan haqu nak buat entri nie..dah sampai ke tahap 36o darjah celcius dah ..keh keh tp disebabkan haqu nie telah di tag oleh seorang putera hensem lagi macho lemak berkrim dari ladang bebiri iaitu pePUTRA  QUIYYUM ..awww!! awww!!! haqu pun menggagahkan diri lerr diri yang nak separuh mati nie tulis entri..wooo....thanx yerkk pePUTERA QUIYYUM ..awokkk like kome bebanyakk!! keh keh

cishh!! impian haqu nie bkn sebarang-sebarang orang boleh bace..hanye insan-insan terpilih jerp boleh bace..so ..kalau korang nk taw korang di kire insan terpilih ke  tak sile LIHAT ciri-cirinyerr :
  • manusia
  • mempunyai akal yang kurang waras 
  • baligh

okie darh check semue?? kalau korang menepati ciri-ciri yang haqu list kan..korang boley teruss membace tampe rase gundah gulana. TAPI kalu korang tak der ciri-ciri yg howtt cam tuh haqu saran kan korang berhenti takat  sini jerr la...keh keh keh sebab isi kandungan kat bawah nie banyak berunsurkan lucah yang boleh merosakkan hakal korang..harap maklum

antare impian yang tak mampu dicapai oleh hakal,tangan kaki dan hatiku ialahhhhhhhhhh...

  • BERLARI  ATAS AWAN ..
faker!! nie impian yang tak mampu haqu capai..brengsett! benggang gark haqu biler haqu tak berkeupayaan nak capai impian yang darh lame haqu simpan sejak haqu dalam perut mak haqu lagi..ciss!! sampai plesenta haqu pun boley hancur la simpan impian macam nie..kauss

  • TIDUR DALAM SANGKAR RIMAU...aummmmm!!!!
eh! gilo hanye insan-insan terpilih macam haqu jerp ade impian mengancam macam nie..tapi cam biase ..biler nak tidur dalam sangkar rimau ade ler pantang larang sikit..mane tak dier kate kalau nak tidur dalam sangkar rimau nie kene BOGEL 7 hari 7 malam ..dermmm!!! saper nak??

  • LARI BOGEL
awww!!! kencang bhaii impian haqu nie tapi malang berbau bapak haqu tak bagi surat kebenaran tok haqu sertai pertandingan lari bogel peringkat kebangsaan..gampang =,= hancur musnah harapan yang haqu bine selame 2 bulan setengah.

  • CABUT BULU KUCING JANTAN YANG STILL VIRGIN
ah! bodoh! sekarang maner ade kucing jantan yang still virgin lagi??makne nyer impian haqu yg nie sampaii kiamat pun tak kan tercapai..wtf!

  • BUAT KAPAL BESI GUNE KAPAS
perghhh!! nie lagi haqu menyirap..konon-konon nak buat kapal tu nak gune kapas jiran haqu tp sayangg kapas cap koneto jiran haqu tuh darh basah..gampang!! mane ade jual lagi kapas cap coneto jiran haqu tuhh..kapas tu limited edition ..keh keh keh

tuh jer ah impian-impian haqu yang tak mungkin akan tercapai..benggang gark la biler impian-impiana haqu tak tercapai tapi tak per sebab bapak haqu cakap ade hikmah di sebalik impian yang tak tercapai tu ..jadi dengan rela hati nyer.. haqu nk tag yg laen nie secare rambang yerkk..boley lerr ke kongsi ke kongsi cecite sesame... keh keh keh
            
kekasih yang di tag

okie siap! keh keh keh




http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Thursday, February 24, 2011

hentam blogger kalau kamu LIKE!!

gambar terhiass

hentam blogger??? haqu tengok ramai gark yang suke hentamhentam blogger nie..isu nie memang laris lah dalam kalangan blogger.com ..macam goreng pisang dekat kampung paku laris tuh ..muhahahah~~
adess!! sangatt kesian la kan bile ader sesetengah blogger kene hentam sampai lebam...makin menjadijadi hentamhentaman yang di received oleh blogger terbabit..haishhh!!! haqu bace gark blogblog  yang di hentam kejam rejam oleh sesetengah sang anon ..ingattt!! sesetengah yerk!!! hee~~ semue nie punca dari ketidak puasaan hati la..diklasifikasikan sebagai dengki...benggang..dendam...memang statement yang berani mampos la kan dorang keluarkan..haqu sendiri pun tak mampu nak buat statement sampai sentapsentap uraturat sendi nie..tapi nak salahkan  kat sang anon 100% tak boleh gark ..nie fakta yee..

yela! kekadang haqu bace gark blogblog yang agk show OFF tu ini..mane tak..si anu nie asyikasyik ce citer pasaii kambeng mengawan tak sudahsudah lah..tak pun kucing dier tak makan nestum seminggu la..japjap bende yang same..memang nak kene hentam dengan sang anon la kan??? nak up date blog up date bebetol boleh tak?? *emo.. hahahhaha ..haqu taw blog sendiri tu hak individu tu sendiri ..lantak la kan dier nak ce citer pasai lembu ker kucing ker..chipmangkok ker sampai terbalik tertonggeng semue ker..eh! biar lah! tp..tp..tp biar berLIMIT siket baru orang bace pun enak menghayati adunan ce citer kamu tuu?? nie  kalau asyik ce citer sal kisah hidup sendiri memanjang baik ler private kan jer..hee~~ ye dak???

tapi pikir la kan..ape misi dengan visi kite buat BLOG?? adekah untuk mengshowOFF semua bende tiaptiap mase..tak kire tempat?? ataupun nak orang bace entri kite yang bernas lagi bergaya..unggul.
.mutu..bla..bla..bla..dengan harapan pembace dapat memperolehi sekelumit ilmu selepas membace entrientri kite?? haqu bukan baik sangat sampai nak tunding jari pade dier..dier..dier..dan dier tp kite nie sebagai manusie yang ader otak  akal pikiran..pikirlah la bebetul jangan main sembat memaner jerr kan?? tak baik lah macam tuh sayang..hidup nie kan kejap jer..sok luse kalau mati macam ner??? bak kate pepatah "harimau malaya mati meninggalkan belang,manusie mati meninggalkan name" so sebelum mati tuh hang pi lah tinggalkan name yang leklok siket...hee~~ peace no war!!

harimau betine~~
p/S :yela!! haqu nie bukan otaiotai sampai nak betulkan orang TAPI nie kan blog haqu lantak haqu la...kahkahkah :)) winkwink^^


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Tuesday, February 15, 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU

    BEN ASHAARI           

holahola..haqu murid baru di sini yerkk!! kasik lagelage pipi jom..hahahahha
btw...kasik ramahtamah dengan haqu sikit..haqu sangat penyegan yerkk..*auta
haqu sangat lorat join segmen nie SBB.. abang Ben 10 cakap saper punyer FOLLOWER kurang 100 
boley join la segmen nie..kurangkurang boley lah up kan sikit follower kite 
yg ternyate menyayat hati gituu...ngehhehe~~~
saper mau join kasik hempap SINI okie!!!

sekian mari comolot..winkwink^^


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Monday, February 14, 2011

Main belakang =.=

awwww!!


Haqu tau ko..ko ko dan haqu memang suke main belakang..memang nikmat ah kan bile main belakang nie..tak der saper nampak tau pun dengar bile ko..ko..ko dan haqu bergabung main belakang nie..hari ini turn ko main belakang sok luse haqu lak yang main belakang..ko laki..haqu pompan..same jerp manusie??..main belakang tetap main bhaii..cume kuwat pelahan jep yg tentukan kelajuan kite semue…saper berani main depan kat si nie?? Ko??ko?? tau ko??? Haqu? memang tak la kan…Alaa…sume tak berani main depan kan??? Sebab pe?? Takut? Cuak?? Sentap?? Tau pun ko dgn haqu memang nak jage hati orang lain?? Jalan paling mudah main belakang…bende nie semue memang normal ..memang tak dapat nak nafikan la..dose memang dose la weii..main belakang bhaii…dose la..sejak zaman tokadam dulu..bende-bende nie memang darh melekat dari generasi ke generasi…okie haqu simpulkan satu keadaan yang boleh ko..ko dan ko paham…

Lokasi :buSTOP
Jam : 10 malam

Dua orang wanita berbaju kurung yang baru balik dari tempat kerja dari kilang keropok cap dara muda ..mereka sedang enak duduk di bustop sambil menunggu kemunculan bas yang terkencetkencet tuu ….

10mint…

Seseorang lelaki melintas di hadapan mereka tersenyum ke arah mereka..kemas.bergaya.unggul tapi…….sayangg tak der hidung*kesian

*bisikbisik minah kilang keropok cap dara muda

 "eh ko nampak tak?? Hidung dier dissapear larhh..hahahahaa" 

 "aah la weii…cancel jadik menantu pilihan mak haqu…kambing haqu  pun lagi lawa der…hahahahah"

 "tau tak pe..pastu ade hati nak senyum..darh macam tengorak batu bersurat haqu tengokk..hahhahahaha"

Biase lah..insan a.k.a manusie suke sangat main berlakang..kalau depan-depan tak lak ko kutuk dier kan?? Biase manusie kate kan..okie..kite same jep..bile nampak sesuatu tak kire yang ade kene mengene ke tak ker..ade jer nak complaincomplain..kutukkutuk…tu ini .haqu ko dan ko..same..tak de beze pun..pakai tudung tak pakai tudung same je..berkopiah tak berkopiah same jerp..yang beze dier berat ringan amalan kite semua je..realiti kehidupan bhaii..hari nie ko kutuk haqu..ko jage! Sok luse compomcompom haqu kutuk ko balik…hahahahha.. itu realiti sayangg…tak perlu haqu atau ko menafikan bende yang terhidang dekat depan mate nie…ye! Ko dan haqu tau kutukkutuk belakang nie salah..ciap cash pay dengan dose sekali..tp nape ko dengan haqu nak sangat kutukkutuk nie?? Pelik kan?? Bende yang salah semue nak kite buat tp bende yang baik?? Solat jemaah kat masjid ader ko dengan haqu buat?? Dalam setahun tu ader lah sekali dua nak pergi tu pun kalau tak uzur..hahahahha memang banyak silap kite nie..bile haqu tengok balik koleksii kutukkan haqu…masyaallah!!! Memang mati haqu nak bayar dengan pahale weii..memang darhh berkolekkoleksi
edisi kutuk mengutuk haqu dari first sampai la lah nie…dan ko macam mane??? Mesti lebih kurang macam haqu gark kan??

Urmm..ko tau tak yang main belakang nie ader kelebihan dgn keburukkan dier?? Eh! Eh! Mesti lah ader.. tp yg pasti dier punyer kelebihan tersangat lah sikit kuantiti nyer..okieokie ..haqu listkan aw…

Kelebihan
1.mengutuk tanpe didengari oleh si mangsa (terkutuk)..
 *ingat ALLAH maha mendengar
2.still boleh berkawan dengan si mangse (terkutuk) sbb dier tak tau pape
 *ALLAH tu maha mengetahui.
3.mampu bergurau sende dengan si magse (terkutuk) sbb dier tau yang kite tersangatt la
   baik..sampai boleh bergurau sende siap comolot lagi dengan dier (terkutuk) *haru bhaii

Keburukkan
1.mengaibkan si magse (terkutuk) a.k.a membogelkan maruah dier
2.merenggangkan relationship antare ko dan dier (terkutuk)
3.hantu fighting la korang lepas edisi kutuk mengutuk 
*tariktarik rambut sampai tercabut
4.si magse (terkutuk) mengalami tekanan jiwe 
sbb kutukkan nurani korang tu
5.mendownkan diri si mangse(terkutuk)
6.bermusuhan sampai postpost dekat fb *normal
7.dose mule berpetipeti
8.si magse (terkutuk) mengalami kemurungan ter ter terlampau lampau...

hee~~ tu jerp yg haqu mampu listkan..tp rase nyer banyak lagikan keburukkan bile kite nie main belakang?? Tp nak buat cam ner?? Sampai kiamat pun aktiviti main belakang nie  tak kan ader ending dier…ko tak percaye??? Hee~~ ko tunggu jer la sampaii kiamatt ..kalau semue yang haqu cakap nie auta ko betolkan yerkk...


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Monday, February 7, 2011

bajet DIVA ..sorry!! awak boley blahh!!

                                                            
pedepekkkkkk!!!! DIva kau!! pthuiieee!!! amat mengelegakkan hati korang..bile segelintir kawan korang buat perangai DIVA depan korang?? naknak yang cantik..*tlong jgn perasan cantik yerkk!! hahahah
ye ah!! dah tau diri cantik..orang keliling dok puji melambunglambung sampaii terkangkang kaki dier.. mau tunjuk DIVA depan member yg kureng cantik tuh kan.. kompomkompom lah member yang kurang cantik tuh rase nak ludahludah ?? kankadang haqu pikir gark..pe lah perempuan cantik nie..darh tau diri tuh cantik jangan la dok tunjuk ko tuh DIVA..kenkadang perempuanperempuan lain pun boley meluat tengok...mane tak nyer..muka dah cukup cantik tp perangai cam tenggiling pink lakss...haqu rase pun nak lempang kat perempuan cam tuh..hahahhaha *pangggg!!! cantik luar tp buruk dalam pun  tak boley gark yanggg oiii!!!

berbikini di bali
haqu pun kenkandang amat pelik lagi.. bile seorang laki dok larilari anak nak dapatkan perempuanperempuan cantik alaala  nie..pade hal dorang tak pikir ker 1 hari nanti kecantikkan tuh jugak yang luntur dek mase..haqu ader sorang kawan laki muke dier.. *boley la kalau ajak kawin ..pitis *okie..kenyang la korang kalau cople gan dier yag penting dier bawak kerete berbumbung..hahahhaha tp dier dok tekejarkejar bagai nak rak dekat member haqu nie ..muke *memang cun gabai la kalah fasha sendat.. pitis *ader la buat tampung hidup single dier.. tp kesudahan nyer..kawan haqu  tak layan kawan laki haqu tuh..eh!! memang sedih ..haqu gase kawan jantan haqu tuh sampai nak terjon lombong emas darh kot sbb kawan haqu tuh tolak bahagi darab niat cinta murni lagi suci dier tuh*auta.. haqu bantaikan gelak lah...

so,bile dah ramai dok kejar perempuan cantink..sekali lagi perempuan nie tunjuk DIVA...what-the-jibeng???
perlu ker perempuanperempuan cantik nie buat perangai cam tuh?? sekarang haqu nak tanye..hagakhagak korang nie cantik tak??? hahahahhahaha korang jangan tanye haqu cantik ke tak..darh tentutentu lerr..haqu nie kachak!!

p/s mak :: satu jari tuju pd seseorang..empat jari lagi menuju ke arah kite!! =,=''


                                                      
http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Sunday, February 6, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

                   BEN ASHAARI

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

mau join?? picit here!!!


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Wednesday, February 2, 2011

kebanyakkan lelaki malaya TAK reti beROMANCE??

ouchhh!!! betul?? tak betul?? betul la tu kan??dengar yerkk!! saye kate kebanyakkan bkn semue okieee!! ngheheheh~kebanyakkan lelaki-lelaki malaya memang tak reti nak beromance-romance.....time ideal lelaki-lelaki klimaks beromance nie bile time mude belia..time hangat-hangat taik bercinta..perghhhh!!! kalau boleh mau berkepit dengan awek 25jam...kalau keluar berdating tuh memang  tak sah kalau tak pegang tangan..pinggang..bahu..memang wajib pegang.. tak pe..cube lak korang tengok sesetengah lelaki-lelaki malaya lepas dowang ader bini..campur ader anak due tige orang..eh hagak-hagak korang la..sempat ke nak pegang pinggang bini dorang..eh..paling sengkek pun pegang tangan..hahahha memang tak sempat la jang....ko gilo jang??..anak dah  due tige ader hati nak pegang itu ini depan anak..malu la bhaiii!!aah..bagos la ko malu yerkk jang..dulu time ko merendek dengan bini ko..sebelum kawin dok relex jerp haqu tengok pegang itu ini..hahahha datangkan lepas kawin dah segan lak..adesss!! macam-macam ..duniedunie..tuh okie lagi..nie lagi sadiss.. nenek umor 60 tahun dok ajak laki dier pergi merendek dekat sungai belakang rumah siap nak pegang tangan laki dier..konon-konon nak jiwang la pepetang bute..tp hampeh laki dier teriak bhaii..

"haish!! jang ko gilo ka?? pepotang buto nie..dok ajak jalan dokat sungai siap pogang tangan haqu jang..ko tak nampok bebudak tuh tengokkan kito nie jang..malu haqu jang..da tuo-tuo...hak dok pogang-pogang tongan..sawan vavi pink ko jang??"

eh memang teguris bhaii hati bini dier..leklok bini nak pegang tangan ader ckp cm tuh..kahkah..tak romance sungguhhh!!..haqu rase memang nawaitu bini dier nak baling laki dier kat tepi sungai tuh..alang-alang dah geram..hahhahahaa kasik balingg la bhaii...

sentap jap nenek nie kene sound dengan laki dier..hakhak !!
tp bile haqu tengok owang barat punyer romance..perghhhh!!! memang umphhh!! superdopaaa laa!!!rate-rate dowang memang romence tahaap gabana lah...tak kisah anak 12 ekor sekali pun....dowang boley tunjukkan dowang punyer romance depan anak-anak..tp haqu tengok lagi best bile datok nenek yang umor dalam 60 70 boley dok merendek kat tepi kolom..macam umor 18 tahun bhai dowang punyer merendek..hatta,dowang dah ader cucu pun..dowang still romance bhaii..siap pegang tangan jalan tepi kolam bersaksikan anak-anak mudi berambut keperang-perangan...mybe tuh salah satu care dowang nak mengeratkan hubungan antare suami isteri dengan keluarge..
  
                               
tp owang kite??? hampehhh!!! segan la..malu la..pe la..hahahhaa tuh pasal zaman sekarang trend cerai berai sbb dowang tuh tak reti nak pupuk sifat romance dowang tuh..kalau dah bercerai mesti ckp.."kami dah tak sehaluan".."bkn jodoh kami" what-the-jibeng??? hahahh anak ko dah satu team bola jang ..ko darh cakap tak sehaluan?? hahahah..baik lerr lepas kawin ko terus cerai bhaii..hahahahhaha..pe dah...name pun trend cerai berai yerk tak?? so pade semua-semua lelaki malaya peliss lahh jadik romance siket untuk kebahagiaan..dunieAkhirat..hahahhaha winkwink^^

winkwink^^ haqu nak laki haqu romance-romance cam uncle JALAL ah!!!
                                            
                                        
http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Tuesday, February 1, 2011

'Edit Photo Contest'

       

jeng-jeng-jeng..
haqu maw join la contest nie
dianjurkan oleh jengjengjeng....rieyanaynn
..agagag~~ 
mane tau kot kot haqu menang..kahkah!!
kot kot sis nie terpikat ter ter ter suke kat pixca pixca haqu ker.. *perasan tahap gabana
so haqu dengan tak malu nyerr mempersepahkannn!!!!!!
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
tadaaaaaa!!!!!!!

first pixca

before~

after~

second pixca

before~

after


hahah okie sekali 2 haqu bg...okie pixca nie haqu gembat dari member haqu  
yolaaa!!..pixca haqu x howt macam dowang..hahahha 2 pasal haqu x mau edit..hahahha
nak join picit SINI okie

hahak!! haqu tag 3 0wang okiee!!

ila
fadil
thegarang


 sekian winkwink^^



http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Monday, January 31, 2011

Segmen SYOK SENDIRI - 2

memang syokkk sendiri bhaiiii!!!!!
    
              image
okie haqu telah di temubual oleh seorang jejaka malaya diyakni abunk BEN..hakhak!!
                    
darhh kate syokk sendiri kan??
*dup-dap-dup-dap


1.Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?
ha! name glamor? okiee!! you all ley panggil i cik FLOWER MELAWER.. winkwink^^


2.Kenapakah anda memilih nama tersebut ?
urmm...sebab i nie pompan ..so i gune nickname flower ..like gugurl gitu...law pun i nie cm jantan kenkadang..hahaha yg melawer tuh haqu maen tibai jerp :))


3.Kenapa anda berblogging ?
saje-saje jerp..dari merempit x tentu hala baek i berblog..hakhak!!!


4.Siapakah pemberi semangat anda ?
hurmmm...rahsie..kihkih!! mesty lah owang tershayunk...awwww!!!! *blushingg


5.Sudah berapa lamakah anda berblog ?
urmm...agk xberape nak pasti lak den...kalau ikut sukesuki hati den..mau mau darh bertahun den berblog..winkwink^^


6.Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?
idola?? aww!! masty kowang pikir haqu nak ambek idola yang top2 jerp kan?? hahah..x lah haqu nie blogger picisan ..haqu xlayakk nak jadikkan owang laen idola haqu so..
..jengjengjeng....haqu pilih ahadiatakashahmerepeklagi dengan akal tunjang jadik idola haqu..boley x?? alaa..boley la eh!


7.Kenangan manis anda dalam dunia blogging ? 
bile haqu tengok ramai insan insan hot-hot-spicy yg suke mengeLIKE dekat atax entri haqu :)


8.Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?
 gelaK guleng-guleng bace entri insan hot-hot-spicy sampai jato tangge!! &^%%$%#


9.Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?
jagoh dalam menjawab soklan-soklan abunk ben *auta winkwink^^


10.Selain berblog , apakah minat anda ?
berenang dalam acare kuak katak terlentang


11.Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?
haqu bahagi  mase haqu gune calkulator...senang..tepat dan cepat


12.Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu
moge-moge blog haqu masok tv terus..winkwink^^


13.Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..
fuyohhh!! memang tebaek dari ladang bebiri bhaiii!!


14.Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri ..
whoaa!! kamo semue mesti kuat menghadapi ombak tsunami dari cik anon yg kedengki..hahahha


15.Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan ..
urmm..erkk...xnak masuk majalah boley x?? saye nak teruss masokk tv..hee~~ tv3 un jadikk laa :))


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Saturday, January 29, 2011

Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI

                            
                    image

ayarkkkk!!! hari-hari g gimbet ..macam biase bini haqu suke nau badan haqu ketak-ketak bagai MALIK nor..ye ah! kesian punyer pasal kat bunian bini haqu..haqu gagahkan diri g bergimbet ..bini haqu cakap kalau badan haqu ketak-ketak senang nk hempok harem jadah indon-indon yang dok syokk uhsya dier balik keje..hebatt x hebatt angan-angan bini haqu nie?? ..nie sume implikasi dari dok tengok cite HULK kaler pink tuh ah ..what-the-jibeng??? tp tu dulu la...g gimbet sebab nak penuhkan keperluan asas bini haqu tuh...tp sekarang haqu lak yang dok ketagih g gimbet nie ..haqu pun pelik pesal la haqu nie dok ketagih sangat g gimbet uh..pikir punye pikir sebab dier..rupe-rupe nyer..haqu dapat klasifikasikan ketagihan haqu nie sebab haqu dok ketagih uN9 kat gimbet nie..muahahhaha

..al-maklum ler..gimbet kat c nie jenis wifi..eh! memang syokk!! la kan ...ko bayangkan haqu boley dok kat dalam gimbet nie kire-kire 10jam...dan-dan haqu hangkot dengan laptop-laptop sekali bawak datang ..pe lagi uN9 sakan la haqu kat saner...bile darh uN9 semue haqu nak geledah ..dari blog lompat ke fb..dari fb lompat ke blog..pastu g berBLOGWALKING.. x dengan tuh..haqu g  follow memfollow blog blogger lain yg howtt-howtt SPICY..ner x nak dekat 10jam haqu memenuhkan mase haqu kat gimbet uh..alaa..alang-alang menyeluk jubo pekasam biar sampai ke pangkal perut..haah..alang-alang darhh dapat uN9 pree baik  haqu dokk jerr kat saner..hahahahahha.. tuh pasal haqu boley ketagih dok menebeng dekat gimbet uh...x kisah la kan kalau manager gimbet tuh naik kan price sekupang dua pun...haqu tetap dengan jiwe kental haqu dok g bergimbet kat...alasan sebab bini haqu suruh g ketak-ketak kan badan....hee~ pade hal tuh semua auta tuh..,kahkahkah

nie lagi sadiss la kan..selagi bini haqu x suruh balik memang haqu dok teperap kat gimbet uh ..ye!! hampir-hampir berkulat..hahahahaha...ko tahu sampaii bini haqu dok menagis-nagis siap hentak-hentak kaki suruh haqu balik...kahkakahkah..dier kate dier gindu kat haqu..sebab darhh 10jam haqu x tejengol kat pintu rumah..haiyaaa!!!.. nak x nak..haqu kene lerr balik kan?? pe nak buatt..sayangg bini punye pasal.. ikut nawaitu haqu yang suci lagi bersih nie memang haqu nak ajee bawak bantal,tilam plus katil queen haqu dok bermalam dengan bini haqu kat gimbet uh...kalau dier x nak ikut haqu memalam kat gimbet uh ..biar memalam nanti dier tido dengan bantal bacin ank haqu..bwakakakkka...padan muke dier..kihkihkih

aikss!! mesty ko pelik kan..ner la datang duit haqu bebanyak nak bayar sampai 10jam kat  situ..hahaha...
jeng..jeng...jeng... tadaaa!!!!!! haqu gune nuff haqu..nie semua pasall jase baik follower haqu yang dok  syokkk singgah blog haqu kan..thanxxx!!! youu allzzzz!!!.. lelame fuluss makin meningkat sikit-sikit ..pe lagi haqu dengan gelojoh keluarkan fulus g la bayar kan..kan..kan..tp lau nak harapkan duit keje haqu mmg hampehhh la kan...duit keje haqu semue darh bagi bini haqu beli lampin ank..susu ank..baju ank...tinggal berape dolar je kot..memang x la kan..dapat dok teperap kat dalam gimbet lelame..hikhikhik...

*banggg!!! oh bangggg!!!!

alamakkk!!! haishhh!!! bini haqu darhh memekak panggil haqu balik nie..x pe nanti malam haqu sambung cerite balik..hahahahaha...baru haqu nak bersiap sedie dengan tentere-tentere haqu berblogwalking..dan-dan bini haqu panggil balikk...memang haru betoii laa...okiee laa...bye-bye......





*okie maw join segmen nie picit SINI

http://www.smileycodes.info da...daaaaa

Saturday, January 22, 2011

TAG dari Tuan Din...

winkwink^^ di TAG lak saye kaly nie.hahahhahaha

PERIBADI
1. Saya adalah...
 budark kepohh yg selalu dok kat tepi jalan tunggu superhero sambil makan aiskrim stawberi..hikhik
2. Status..
 haishhh!! xpasti la..penah single.menjande plus mendude lagi...hahah hebattt x haqu??
3.Kalu bukan sidia, pasangan saya adalah....
shahid kapoor..whoaa!! body ketak2 saye sukeee!! ngehhehehee~

CINTA
1. Cinta pertama...
chente pertame?? hik2 :) haqu nie x laku sper la nak kat haqu an :) makne nyer xder chente pertame la..tp law first luv ader :)
2. Jangkahayat percintaan paling lama...
x der jangkeHayat..jangke mase ade.. 2mint 30 saat
3. Sifat Jejaka / Gadis...
TOLONG!!jgn wat howtt depan haqu!! haqu tendang ko nanti...hahahhahaha


KERJAYA
1.Cita-Cita Saya...
menjadi penternakk lemakk tepu yg hebattt!!!!!
2. Saya Berusaha
menambahkan lemakk tepu di sekitar perut..lengan dan peha saye...hahahhahaa
3. Akhirnya Saya...
kembangg macam tong dram putih..


KISAH SAYA
1. Saya Pernah Mencuri...
hati si pengail ikan yang comel :)
2. Pernah Pukul...
tenggiling sampaii tenggiling tu mintak maaf balik dgn saye :)
3. Kena Tangkap...
dengan barua skolah sbb makan dalam kelass..preFUCK

LIFE
1.Disco/Livebeng/karoke kenduri..
taranumm jerr ..winkwink^^
2. Movie
owhhh!! yesss babe!! erkkk arrghhhh!!! ohh noooo!!!!!!! takuttt makkk nyahh!!
3. Sosial
gua dok uma jerpp..teperap macam jerukk masamm...law pasaii memember mane2 pun haqu layann bhaiii..

RANDOM
1. Seks sebelum kawin.
oh!!! noo!! kalau ley elakkan yerkk..tp lau darhh terlanjur..g cepat2 bentang sejadahh :)
2. Parti Politik saya Undi...
eh! saye lom cukop umo..xley undi2 
3. SMS terakhir saya bertulis...
tolong buat keje skolah haqu! sok haqu bg duwet.
4. Baju saya pakai...nak ke x??
baju bundle yg berharge 100 rupee...
5. Kalu saya SuperHero, saya adalah...
klon FAIZAL TAHIR :0


oopppsss!! darh abes jawab :) tyme kaseh sebb tag saye!!


http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Friday, January 21, 2011

rambot ASET penting yerkkk!!!

penting bhaiii!!! nijam zaman moden semue2 nak up..dari hujung rambot sampai hujung kuku kaki..sume nak nampakk elegan..fantastikk..awsome..bla..bla..bla..so manusie2 yang ader kat muka bumi nie memang berlumber2 nak jadikk yg de vavavom la kan..dari mulot herott ke kanan g suntikk bagi vough bagaii angelina jolok..pastu kalau mate kocikk cm biji buah kundang ..dgn rajin nyer kowang g buat plastik sugery la..mmg betoii xsayang duet kowang nie ek..ader lakk yg rambut lawa g kaler2 dgn waterkaler..what the..jibengg??? huh! hahhaha...

kowang taw x..efekk nie semue??mmg gilo babai la kan...so haqu cam terase nak kongsi keNIKMATAN bile haqu nie yg bijakk pandaii cam keladi nie wat sesuatu kat hujung rambut haqu sampaii hujung kaki haqu nie..btw...haqu lu mmg bukan budarkk baik pun...mybe sbb cultureShock kot..hahahah..bile darhh bergaul dgn ramai kawan2..mula la haqu teruje belajau bende bukan2 dari dowang yg pandai tuh..kaler..rambut..
wane kuku..mmg darhh cam jibeng haqu tyme uh..tp haqu still cool lagi..x pikir kot halal haremm wane rambutt kuku an..memag haremmm la tyme uh...haqu kaler rambutt gune waterkaler darhh bpe kali ntah..wane kuku darhhh beriban-riban..xdgn tu haqu g straight-curl-striaght-curl rambot haqu yang burukk lagi huduss..memang beriyal la jugakk duett haqu lesapp..konon nak chantekk..chantekk honggekk!! ...efekk dari tu memang KEJAM bg diri haqu dgn memember haqu bhaii...yerkk!! ALLAH tu mmg adil kan..DIA bg petunjuk kat haqu bg haqu nie sedau diry sikit..keje nak kaler rambut la pe la...hah! hambekkkk ko!!rambutt haqu darhh setat gugur..darhh cam orang kene barah otak bhaii!!! gerunnn haqu tengokk...ko bayangkang rambutt haqu yang tebal cam pontianak..alih2 darh nipiss cam bulu kucengg!!..eiiii..so dari tu haqu STOP buat keje tekutuk cam tuh...so skang dunie haqu kembali STABIL dan ceria....hahahhahahahha.. rambut haqu un darhhh okiee darhhh skang...berSYUKURR garkk pade DIA sbb bg haqu sedau sebelom haqu kojol :) ..

so pade2 yang darh berjinak2 nak kalerambut atauPUN otw kalerambut baekk kowang STOP!! hargaii rambut xkire kowang laki ke pompan..rambut korang sebenar nyerr CHANTEK sayangggg xperlukan bende2 alien tok menchantekkan rambut korang yang chantek tu okie!!! so beringat sebelum kene yerkk!! winkwink^^


http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG


         BEN ASHAARI

hahahahhaha  GEGAR-GEGARKAN-GEGAR-GEGARKANNNN!!!!
 haishhh!! abunk BEN wat segmen ag darhhh!! dier suwoo kasikkk GEGARKAN BLOG bhaii!!!
so haqu un terJOIN la an :))
so law maw ekot join meh picit SINI
x gune duwett kot..cume kowang kene tampalkan header abunk ben kat
entri kowng jerpp ...
hahaha kalaw pasal hadiah tuu..haqu x taw sangatt la..kalaw kowang tepilihh dapatt la 
hadiah dier...law kowang nk taw g joinn bersame2 blogger2 laen!!!

tarikh tamatt siaran nie MALAM kang okiee!!!

so selamatt meringankan tangan yerkkk!!!
 *baekk kowang join boley promote blog kowang sekaly..haishhh!!!! ngehhehehehee~~


http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Tuesday, January 18, 2011

besdayBoy!!!

agaggag!!! entri ariey nie sal besdayBOY haqu..*entri sukesuky
okie2 .18.01.11 genap larhh umo paxwe haqu yg ke 19 taon..uhh!!
tue betoii!! btw..haqu nk wish cikett ar an at dier kihkihkih!!!
my wish to KANDA a.k.a HAFIZ BORHAN !!
*haqu nk dier lebih menGODE ag lu..winkwink^^
*haqu nk dier lebih MATURE dn BERTENAGE dary lu!! kehkeh
*haqu nk dier lebih pjg AKAL dary lu..tp xbermakne dier ley  akal2 kan haqu..winkwink^^
*haqu nk dier lebih-lebih-lebih caring dary lu !! acehaceh!!
*haqu nk dier BELAJAW pjokk pompan!!! *kerass betoii kande tue haqu nie!! nk aje haqu lepokk lelaju
*haqu nk dier lebih dekatkan diry dier gan yg MAHA ESA...mudah2han
and de lasttt~~
 haqu nk hubungan haqu gan dier berkekalan..aminnn *eh! nie un ley kiwe wish haqu tok dier ker???dekahkdekah :)

btw..present KANDE haqu postpon taon pan okie!!! winkwink ^^




http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Sunday, January 16, 2011

kelemumur???? haishhh!!

urmmm...haqu taw mmg gamaiii kene sindromm kelemumur nie...laky pompan mmg xlary la kene tempiasan kelemumur nie..mesty kowang benggang tahapp kambengg betelo an bile kelemumur kowang maken lame maken membiakk di serate pelusokkk permukaan kepale kowang an???

pas2 mule lerr gambot2 yg lu segar bugarr cm buah tomato yg ragum uh..lelame maken kusannn..guguur bertaburan...yg syokk!! biler sikatt...mmg compom2 penohh sikatt uh gan gambot2 kowang an??law letakkk gambot kowang lam mangkok ..mmg darhh cm bihun darhhh an...

ye haqu taw biler ekonomi maken merosott..mule la kowang xder duwett nk g wat  SPA..tok rambott kowang uh an??...laen la ARTIS mmg xheran la an tiyap2 ariey g wat SPA gambot..artiss gambott asett pentinggg wooo!!! law xder mmg x artiss la jawabbb nyer...ngehheheh~~

tp yg kite nie...adoii!! bepuluh2 hingget nk kuwa an dinar an..yela nk wat SPA gambot...sper nk layannn bhaiii??... mmg mengigil la an gigi kowang.. biler kuwa duwet ..jadahh pe nyerr!! ..baek duwett uh ko g wat lemakkk tepuu tokk memenuhhkan tangki makan kowang an..mmg bajett gilo babaii la an..haishhh!!!

so..haqu bg petue cikett la yerkk..al maklom ler...edop kene bajett weii...law xbajet2..mmg maty tekangkang kowang an...hee~~ okiee haqu gune an ALOE VERA a.ka lidahhh boye  okiee :))

                                lidah buaya

pirst,kowang ambekk la bape keping lidahh boye at lakang uma kowang uh...pastu buangkn lidahhh boye uh punye duri2 at tepi dier...pas2 kowang basohh lidahh boye uh an..darhh basohh kowang g la potong2 an lidahh boye uh gan beberape bahagian..pastu kowang ambekk blander mak kowang..kowang g blander lidah boye uh..tp law kowang nk letakk an bunge raye sekaly un okie garkk la an ..pas darhh blande sampaii hancuss..kowang letakkk lam satu bekas la an...so biler darhh ciap..kowang g la tepekkk ramuan yg kowang blande at ats pale kowang uh ..mase menepekk uh  g selawat la 3 kaly...perghhhh!!! mmg sejukk la bahiii bilerr bnde uh tetepek at atas pale kowang an...asyikkkk!!!..so tunggu sampaii 20mint ker an...pastu bilass gan ayer bersihh...lepas uh law kowang nk basoh gambot kowang gune sampoo gune la..tp kowang mesty taw sampoo uh ader chemikal yg boleh membuatkan gambott kowang gugur ag an..so law haqu2 mmg xgune sampoo lepass bilass gambot haqu gan ayerr bersihhh bhaiii..so tpulang pd kowang la nk yg cm nie ..pas2 kowang wat la bnde nie lam 3 kaly seminggu ke an...insyaALLAH la an...kuwang ckett kelemumur uh :)) ..


mmg byk an PASTU..PASTU haqu nie...tp xper kowang abaikan jerr okiee :))
law kowang agk keliwu garkkk gan petue nie...roger2 la at haqu aw :)) heee~~


http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Saturday, January 15, 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??


ngehheheh~~~ hola..hola!!! gilo bagaiii an haqu join segmennn yg kene 2lis eseiii bm by abunk BEN nie...pirst tyme haqu g join segmen nie bhaii...heee~~ dup-dap-dup-dap debaw2 garkkk :)) seriyesss haqu xpandaiii a.k.a bijak watt esei2 cm nie...sy tryyy yerkkk bunk BEN...huahuahua :))

so pirst tyme haqu wat blog nie cm tkejal garkkk la an..haqu baw on wat blog nie un lam bpe bulan pas..xengat ah bulan bape..2 un ikutan dary member swengal haqu c NYSA gatai nie...okie2 haqu promote blog ko ckitt bhaiii!!..anty bg tipss okie?? hoyehhh!!! ...so lam entri haqu yg mule2 uh ntah pape haqu cawot ntahhh sume sal bnde2 ngok-ngok-ngekk jerpp...yela haqu nie amatur jerpp...bkn pro an...so cm cincaiilokk laaa entri haqu tp haqu tetap gagahkan tangan haqu yg mulusss dan mate biru haqu dok menaip dn membojol an bijikk mate haqu nie tgokk skrin capokk nie :)) sampaiii bengkak plusss sembabb derr ..

pasaiii pahit getir susa senang haqu wat blog nie ader la garkkk an :( haqu memerlukan bnyakkk ruang tokk bepikir cm ner nk hasillkan entri yg gempak2 cm blog Akal Tunjang gan blog abunk BEN xun blog LENS ROSAK law un entri dowang simple tp makne menusukkk lobangg aty bhaii...*nie sumpahhh daryy aty haqu yg suci..haqu xder nk maen bodekkk2 yerkkk!!...agaggagagga ...

sesaper yg dtg gan pergi dary blog burukkk haqu nie...haqu xtaw la an :)) ntahh2 langsongg xder owang singga blogg haqu nie :)) tp haqu cukup bebangge la law ader maknusiee yg singga bloggg burukkk nie... luv u dearrrr!!! law singga kasikkk jejakkk la yerkkkk!!!

sal blogger pertame yg tnggal an komen??? adoiiii !!! haqu nyer blog tsengattt sengkek dengan follower make comentt un sengkek la yerkk x :)) btw pirst coment haqu c NYSA ntahh haqu un darhh xengatt tang maner dier coment haqu gase tang yg pasaiii entri JENAB lagii !! kot...hahahahha haqu nie salu naw kene penyakit jap2 luperr nie....2 pasaiii law sesaper comentt haqu pattt naw xengatt...haishhhh !! so yg kutuk mengutukkk uh haqu lom kene ag..inx2 xmo la kutuk2 tahap gabana nie.... heee~~ sbbb bnde uh haqu gase xbaekkk la kot kutuk2 nie sbbb ia akn mendtgkan kehaginan dan menaikkan suhu badann ke 120 darja calcium...tp law kutukkan membine tubuh bdn yg sehatt dn kuwatt..haishhhh!!! makkk rela nakkk!!! ngehehhe~~~

tang nasihottt nie lakkksss...haqu xgety nk bg nasihott...sbbb haqu sndiry un dengaw nasihott owang laen.. pas2 haqu un blogger baw 2 nk nasihott blogger baw yg laen ..cm kelakaw lakss :)) tp law abunk BEN nk garkkk suwo haqu bg nasihott ..wahhh!! haqu gan gataiii mulutt memberi nasihott!!!...aiksss!! nasihott haqu "mary la beramass mesra sesame blogger" darhhh cm kempen lakk nasihott nie..hee~~..xkiwe yg VETeREN atau pun mude mary la beramas mesre sesame yerkk :)) so sape yg perasan diry dier mude cm haqu..pe kate kite menghulurkan tali tangsi pd blogger VETeREN tokk mengerattkan lg perhubungan luwa dn dalammm :))

pastu tang saper yg bg motivasi gn semagatt  uh..haqu andaii an sume blog yg haqu follow la an :)...mmg bg haqu inspirasi la an..nk 2liss blog sume yg haqu follow mmg bykk bhaiii...darhhh beratusss haqu follow...dowangg mmg tabaekkkk daryyy ladanggg tenusu laaa an :)) entri mmg gilo gabaiii bhaii...muahahhaahah~~ so bilerr haqu darhhh bace entri dowang yg vavavommm uh..dgn mudahhh nyer haqu menghasilkann satu entri ke satu entri tp xbermakne haqu nie copycat ker copy paste :)) haqu bkn kaky copy bhaiii !!

winkwink^^ haqu baw lepas follow satu blog nie..Conteng Conteng  ...haishhhh kenape yerkkk haqu memfollow blog nie??? hahahah sbbb haqu nie kaky follow..alaaa follow wat tambahh memember dowang xsalaa bhaiii ..entrii dier un gempaxx jugekk ..so i followw :)) tp law darhhh follow senyap2 jeppp xbess la an...so haqu ringan2 an otot tgn haqu tokk g comentt laa xun g shout siket2 jerpp :)) jadikkk la uh an dary xder...memenuhi tema dn syaratt bile menjengokk blog2..hoyehhhh!!!  so nie sume MEMANG MASIH AKU  INGATTT!!  sampaiii kojoll haqu engatt...winkwink^^

                                                                                                                             (100 words)

*haqu bntaii jerr words uh...agagagga tp gase nyerrr lebihh dary 100words yg haqu karang nie :))

?? Menarik ??

http://www.smileycodes.info da...daaaaaa

Search This Blog