erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Wednesday, February 2, 2011

kebanyakkan lelaki malaya TAK reti beROMANCE??

ouchhh!!! betul?? tak betul?? betul la tu kan??dengar yerkk!! saye kate kebanyakkan bkn semue okieee!! ngheheheh~kebanyakkan lelaki-lelaki malaya memang tak reti nak beromance-romance.....time ideal lelaki-lelaki klimaks beromance nie bile time mude belia..time hangat-hangat taik bercinta..perghhhh!!! kalau boleh mau berkepit dengan awek 25jam...kalau keluar berdating tuh memang  tak sah kalau tak pegang tangan..pinggang..bahu..memang wajib pegang.. tak pe..cube lak korang tengok sesetengah lelaki-lelaki malaya lepas dowang ader bini..campur ader anak due tige orang..eh hagak-hagak korang la..sempat ke nak pegang pinggang bini dorang..eh..paling sengkek pun pegang tangan..hahahha memang tak sempat la jang....ko gilo jang??..anak dah  due tige ader hati nak pegang itu ini depan anak..malu la bhaiii!!aah..bagos la ko malu yerkk jang..dulu time ko merendek dengan bini ko..sebelum kawin dok relex jerp haqu tengok pegang itu ini..hahahha datangkan lepas kawin dah segan lak..adesss!! macam-macam ..duniedunie..tuh okie lagi..nie lagi sadiss.. nenek umor 60 tahun dok ajak laki dier pergi merendek dekat sungai belakang rumah siap nak pegang tangan laki dier..konon-konon nak jiwang la pepetang bute..tp hampeh laki dier teriak bhaii..

"haish!! jang ko gilo ka?? pepotang buto nie..dok ajak jalan dokat sungai siap pogang tangan haqu jang..ko tak nampok bebudak tuh tengokkan kito nie jang..malu haqu jang..da tuo-tuo...hak dok pogang-pogang tongan..sawan vavi pink ko jang??"

eh memang teguris bhaii hati bini dier..leklok bini nak pegang tangan ader ckp cm tuh..kahkah..tak romance sungguhhh!!..haqu rase memang nawaitu bini dier nak baling laki dier kat tepi sungai tuh..alang-alang dah geram..hahhahahaa kasik balingg la bhaii...

sentap jap nenek nie kene sound dengan laki dier..hakhak !!
tp bile haqu tengok owang barat punyer romance..perghhhh!!! memang umphhh!! superdopaaa laa!!!rate-rate dowang memang romence tahaap gabana lah...tak kisah anak 12 ekor sekali pun....dowang boley tunjukkan dowang punyer romance depan anak-anak..tp haqu tengok lagi best bile datok nenek yang umor dalam 60 70 boley dok merendek kat tepi kolom..macam umor 18 tahun bhai dowang punyer merendek..hatta,dowang dah ader cucu pun..dowang still romance bhaii..siap pegang tangan jalan tepi kolam bersaksikan anak-anak mudi berambut keperang-perangan...mybe tuh salah satu care dowang nak mengeratkan hubungan antare suami isteri dengan keluarge..
  
                               
tp owang kite??? hampehhh!!! segan la..malu la..pe la..hahahhaa tuh pasal zaman sekarang trend cerai berai sbb dowang tuh tak reti nak pupuk sifat romance dowang tuh..kalau dah bercerai mesti ckp.."kami dah tak sehaluan".."bkn jodoh kami" what-the-jibeng??? hahahh anak ko dah satu team bola jang ..ko darh cakap tak sehaluan?? hahahah..baik lerr lepas kawin ko terus cerai bhaii..hahahahhaha..pe dah...name pun trend cerai berai yerk tak?? so pade semua-semua lelaki malaya peliss lahh jadik romance siket untuk kebahagiaan..dunieAkhirat..hahahhaha winkwink^^

winkwink^^ haqu nak laki haqu romance-romance cam uncle JALAL ah!!!
                                            
                                        
http://www.smileycodes.info da...daaaaa

6 comments:

  1. sila ngoreat aku kalau nak bahagia sblm dan selepas kawen.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. umar :: hahahhahah okie ner borang..haqq gase ko byk kosong ag kan???..kahkah

    ReplyDelete
  3. haha.. byk3..
    ade 3 lagi kekosongan.. haha..
    meh amek borang kat umah aku..

    ReplyDelete
  4. wah wah.. habizs hg balun semua naa..
    xdok lepas seko pun..

    baguih baguih..
    thumb up la...

    ReplyDelete

sebuah rengekan komen yang ikhlas membawa seribu erti .

Search This Blog