erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Thursday, February 24, 2011

hentam blogger kalau kamu LIKE!!

gambar terhiass

hentam blogger??? haqu tengok ramai gark yang suke hentamhentam blogger nie..isu nie memang laris lah dalam kalangan blogger.com ..macam goreng pisang dekat kampung paku laris tuh ..muhahahah~~
adess!! sangatt kesian la kan bile ader sesetengah blogger kene hentam sampai lebam...makin menjadijadi hentamhentaman yang di received oleh blogger terbabit..haishhh!!! haqu bace gark blogblog  yang di hentam kejam rejam oleh sesetengah sang anon ..ingattt!! sesetengah yerk!!! hee~~ semue nie punca dari ketidak puasaan hati la..diklasifikasikan sebagai dengki...benggang..dendam...memang statement yang berani mampos la kan dorang keluarkan..haqu sendiri pun tak mampu nak buat statement sampai sentapsentap uraturat sendi nie..tapi nak salahkan  kat sang anon 100% tak boleh gark ..nie fakta yee..

yela! kekadang haqu bace gark blogblog yang agk show OFF tu ini..mane tak..si anu nie asyikasyik ce citer pasaii kambeng mengawan tak sudahsudah lah..tak pun kucing dier tak makan nestum seminggu la..japjap bende yang same..memang nak kene hentam dengan sang anon la kan??? nak up date blog up date bebetol boleh tak?? *emo.. hahahhaha ..haqu taw blog sendiri tu hak individu tu sendiri ..lantak la kan dier nak ce citer pasai lembu ker kucing ker..chipmangkok ker sampai terbalik tertonggeng semue ker..eh! biar lah! tp..tp..tp biar berLIMIT siket baru orang bace pun enak menghayati adunan ce citer kamu tuu?? nie  kalau asyik ce citer sal kisah hidup sendiri memanjang baik ler private kan jer..hee~~ ye dak???

tapi pikir la kan..ape misi dengan visi kite buat BLOG?? adekah untuk mengshowOFF semua bende tiaptiap mase..tak kire tempat?? ataupun nak orang bace entri kite yang bernas lagi bergaya..unggul.
.mutu..bla..bla..bla..dengan harapan pembace dapat memperolehi sekelumit ilmu selepas membace entrientri kite?? haqu bukan baik sangat sampai nak tunding jari pade dier..dier..dier..dan dier tp kite nie sebagai manusie yang ader otak  akal pikiran..pikirlah la bebetul jangan main sembat memaner jerr kan?? tak baik lah macam tuh sayang..hidup nie kan kejap jer..sok luse kalau mati macam ner??? bak kate pepatah "harimau malaya mati meninggalkan belang,manusie mati meninggalkan name" so sebelum mati tuh hang pi lah tinggalkan name yang leklok siket...hee~~ peace no war!!

harimau betine~~
p/S :yela!! haqu nie bukan otaiotai sampai nak betulkan orang TAPI nie kan blog haqu lantak haqu la...kahkahkah :)) winkwink^^


http://www.smileycodes.info da...daaaaa

4 comments:

  1. hai saye da follow awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/eklusif-dari-eropah-piala-liga-juara.html

    ReplyDelete
  2. ade jugak pompuan yang sanggup buat tatu tu.huhuhu

    entri terbaru : Cara Membuat Tab Menu

    ReplyDelete

sebuah rengekan komen yang ikhlas membawa seribu erti .

Search This Blog