erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Saturday, January 29, 2011

Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI

                            
                    image

ayarkkkk!!! hari-hari g gimbet ..macam biase bini haqu suke nau badan haqu ketak-ketak bagai MALIK nor..ye ah! kesian punyer pasal kat bunian bini haqu..haqu gagahkan diri g bergimbet ..bini haqu cakap kalau badan haqu ketak-ketak senang nk hempok harem jadah indon-indon yang dok syokk uhsya dier balik keje..hebatt x hebatt angan-angan bini haqu nie?? ..nie sume implikasi dari dok tengok cite HULK kaler pink tuh ah ..what-the-jibeng??? tp tu dulu la...g gimbet sebab nak penuhkan keperluan asas bini haqu tuh...tp sekarang haqu lak yang dok ketagih g gimbet nie ..haqu pun pelik pesal la haqu nie dok ketagih sangat g gimbet uh..pikir punye pikir sebab dier..rupe-rupe nyer..haqu dapat klasifikasikan ketagihan haqu nie sebab haqu dok ketagih uN9 kat gimbet nie..muahahhaha

..al-maklum ler..gimbet kat c nie jenis wifi..eh! memang syokk!! la kan ...ko bayangkan haqu boley dok kat dalam gimbet nie kire-kire 10jam...dan-dan haqu hangkot dengan laptop-laptop sekali bawak datang ..pe lagi uN9 sakan la haqu kat saner...bile darh uN9 semue haqu nak geledah ..dari blog lompat ke fb..dari fb lompat ke blog..pastu g berBLOGWALKING.. x dengan tuh..haqu g  follow memfollow blog blogger lain yg howtt-howtt SPICY..ner x nak dekat 10jam haqu memenuhkan mase haqu kat gimbet uh..alaa..alang-alang menyeluk jubo pekasam biar sampai ke pangkal perut..haah..alang-alang darhh dapat uN9 pree baik  haqu dokk jerr kat saner..hahahahahha.. tuh pasal haqu boley ketagih dok menebeng dekat gimbet uh...x kisah la kan kalau manager gimbet tuh naik kan price sekupang dua pun...haqu tetap dengan jiwe kental haqu dok g bergimbet kat...alasan sebab bini haqu suruh g ketak-ketak kan badan....hee~ pade hal tuh semua auta tuh..,kahkahkah

nie lagi sadiss la kan..selagi bini haqu x suruh balik memang haqu dok teperap kat gimbet uh ..ye!! hampir-hampir berkulat..hahahahaha...ko tahu sampaii bini haqu dok menagis-nagis siap hentak-hentak kaki suruh haqu balik...kahkakahkah..dier kate dier gindu kat haqu..sebab darhh 10jam haqu x tejengol kat pintu rumah..haiyaaa!!!.. nak x nak..haqu kene lerr balik kan?? pe nak buatt..sayangg bini punye pasal.. ikut nawaitu haqu yang suci lagi bersih nie memang haqu nak ajee bawak bantal,tilam plus katil queen haqu dok bermalam dengan bini haqu kat gimbet uh...kalau dier x nak ikut haqu memalam kat gimbet uh ..biar memalam nanti dier tido dengan bantal bacin ank haqu..bwakakakkka...padan muke dier..kihkihkih

aikss!! mesty ko pelik kan..ner la datang duit haqu bebanyak nak bayar sampai 10jam kat  situ..hahaha...
jeng..jeng...jeng... tadaaa!!!!!! haqu gune nuff haqu..nie semua pasall jase baik follower haqu yang dok  syokkk singgah blog haqu kan..thanxxx!!! youu allzzzz!!!.. lelame fuluss makin meningkat sikit-sikit ..pe lagi haqu dengan gelojoh keluarkan fulus g la bayar kan..kan..kan..tp lau nak harapkan duit keje haqu mmg hampehhh la kan...duit keje haqu semue darh bagi bini haqu beli lampin ank..susu ank..baju ank...tinggal berape dolar je kot..memang x la kan..dapat dok teperap kat dalam gimbet lelame..hikhikhik...

*banggg!!! oh bangggg!!!!

alamakkk!!! haishhh!!! bini haqu darhh memekak panggil haqu balik nie..x pe nanti malam haqu sambung cerite balik..hahahahaha...baru haqu nak bersiap sedie dengan tentere-tentere haqu berblogwalking..dan-dan bini haqu panggil balikk...memang haru betoii laa...okiee laa...bye-bye......





*okie maw join segmen nie picit SINI

http://www.smileycodes.info da...daaaaa

3 comments:

  1. kreatif inovatif dan proaktif... hehehe
    nice try

    ReplyDelete
  2. nur :: winkwink^^ alaa...biase2 jerr la :)) btw thanx sbb follow yerkk :))

    aima :: hikhik malu nyerr saye :)) tyme kasehh :)

    ReplyDelete

sebuah rengekan komen yang ikhlas membawa seribu erti .

Search This Blog