erk! gua nak tukar slanga "gua lu" boleh? boleh lah boleh lahhttp://www.smileycodes.info

i loikee!!

Friday, May 20, 2011

ProNO


pedajal betol la entri macam nie....sedih guling-guling maid haqu bace der..tak tegambar perasaan maid haqu time bace entri sentap-sentap jiwe nie..umpama membace cerita ProNO yang penuh caci maki.."sedak" bak kate HIRO si akaltunjang..korang sila lah sedih bace entri tu yeek..keh keh keh ..haqu rase pemikiran blogger tuh umpama pemikiran ProNO jugak..keh keh

kan tak manis sesame hawa menjatuhkan hawa yang lain..pe jadah korang dapat? entri macam tu memang la kencang..tak salah menegur tp care tu berasas la sikit..hee..haqu pun benggang gark kat perempuan pakai tudung tp nampak tu ini..tp bile tengok diri balik...woo..baru haqu tahu yang haqu pun lagi terukk dari dorang..tu pe gune tunding jari pd org lain?? tak adil bebenau gamakk nyee..baiki diri sudah..ye dakk?yang hang dok tunding sana tunding sini tp diri tang gitu jugakk..nampak benauu nipu nyeee..

lepas tu pe jadah letak picture yang mengaibkan org..ayoyyoyo..siap tambah titik HITAM kat dada hawa tu..memang kucing haqu tengok pun bergelore nafsu dier..cilaka..teruk betul pemikiran blogger ProNO tersebut..agk-agk la wei nak memalukan org pun ..tak ke maid haqu sedih guling-guling bace entri macam tu..golongan hawa menjatuhkan golongan hawa yang lain..dermm

blog nie cikenot je..mane-mane pusing..tang tu jugak...kalau sakit hati tahap kucing beranak kat maknusie lain tak perlu lah nak story-mory macam tu..sedihh maid haqu bace..keh keh keh

siap nak jumpe kat nerake..geli babi maid haqu bace..betol ganas blogger nie..hee..haqu pun tak sanggop nak tulis jumpe kat nerake..kite nie hambe ALLAH yg diberi pilihan syurga tau nerake..eh kalau haqu la kan haqu nak jumpe kat syurga..pe jadah kat nerake..makin telokop la woii...tp kalau nak kire dose haqu memang susah la nak masok syurga TAPI kite iktiar la selagi hidup kan??

so dah-dah la buat entri ProNo macam tu..memang kencang..seriyes kencang sampai makan dalam bak kate maid haqu 'macamintakakibibikajadongg'..keh keh keh

notakaki

proto+kuno=ProNO

proto : golongan manusia yang hidup 2500 sebelum masihi yang dikenali sebagai melayu proto a.k.a orang asli
kuno : dikenali sebagai purba

kesimpulan nye difinisi ProNo adalah orang asli yang hidup 2500 sebelum masihi yang menggunakan bahasa purba..keh keh

11 comments:

  1. erk, dah lame dah bace entry tu, pengisian@mesej die bagus, tapi cara penyampaian die terbalik pulok! adoii..dunia2..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...


    prono???

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  3. ProNo yeah??sib baik aku baca habes..hahaha

    ReplyDelete
  4. keyri :: memang la bagos tp senak bace..ades!! :)

    blade :: hahahahha salam :) prono?? hahahha

    iniialahhaku :: yeahhh!! ye laen kali bace abes :))

    ReplyDelete
  5. mr ; hahahah ingat pe jang :)

    ReplyDelete
  6. hiro : hahah ayt lame jugakk hahahaha

    ReplyDelete

sebuah rengekan komen yang ikhlas membawa seribu erti .

Search This Blog